Jaspis

Kyltti 2015
NUORET

Nuorten pikkujoulut 2023

Vietimme nuorten kanssa ihanat pikkujoulut 2023. Pkkujoulujen tarjoilut olivat mahtavat, jokaiselle riitti syötävää, Nuorille järjestettiin jouluisia kilpailuja, ja joulupukkikin kävi vierailulla.

Kiitämme tämän kaiken mahdollistaneita sponsoreita: S-market Hamina, K-market Itäväylä, K-market Kanuuna, Tokmanni Hamina, Subway Hamina

 

Selvästi hyvä meininki!
Jaspis tarjoaa haminalaisille nuorille lämpimän ja viihtyisän illanviettopaikan, missä voi vapaasti hengata kavereiden kanssa myös viikonloppuisin ja myös vähän myöhempään aikaan. Nuorten illat ja yökahvilat on tarkoitettu yli 14-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Jaspikseen voi tulla vaikka pelaamaan biljardia, pleikkareita ja shakkia, laulamaan karaokea tai hengaamaan muuten vain. Jaspis on päihteetön tila ja omien juomien tuominen on kielletty. Kahvilatuotteita ja välipalaa saa nuorten illoissa edullisin nuorisohinnoin. Kysy nuorten hinnat kassalta!

Täällä voi puhua!
Jaspiksessa voi jutella luottamuksellisesti ohjaajan kanssa, kun ahdistaa tai kaipaat muuten vain juttuseuraa. Nuorten illoissa työskentelee myös koulutettuja kokemusasiantuntijoita, jotka ovat päässeet voitolle huumeista tai mielenterveysongelmista. Voit sopia yksityiset ”kahvitreffit” kokemusasiantuntijan kanssa, jos kaipaat tukea mielenterveyteen tai päihdeongelmiin liittyen. Kysy lisää nuorteniltojen ohjaajilta tai ota yhteyttä täällä.

Jaspiksen harrastekerhot:  
Nuorten iltojen lisäksi meillä on nuorille harrastetoimintaa:
* torstaisin shakkikerho (ikärajaton) klo 17-19
* perjantaisin karaokea tms musisointia illan aikana. 

Kehitämme harraste- ja vertaistukitoimintaa nuorten omien toiveiden pohjalta. Teemme mm. grillausretkiä (sivun yläkuva), joille on osallistunut useita kymmeniä nuoria. Anna palautetta ja kerro toiveesi suoraan nuorteniltojen vetäjille. 

Jaspiksen sählyvuorot
Miesten ja isojen poikien yhteinen sählyvuoro kokoontuu lauantaisin Aseman koululla klo 18-20. Kysy lisää Eerolta ja kerro etukäteen, jos tarvitset lainaksi sählymailan p. 050 3777 773.