Jaspis

Kyltti 2015
NUORET

Jaspiksen nuorten illat keväällä 2023:

keskiviikkoisin klo: 15 – 20
perjantaisin klo: 15- 20

Pyrimme lisäämään aukioloja kevään aikana.
Hyvällä säällä
 jalkaudumme myös ulos ja puistoon. 

Kysy lisää Jaspiksesta p. 040 4868 117.

 

Selvästi hyvä meininki!
Jaspis tarjoaa haminalaisille nuorille lämpimän ja viihtyisän illanviettopaikan, missä voi vapaasti hengata kavereiden kanssa myös viikonloppuisin ja myös vähän myöhempään aikaan. Nuorten illat ja yökahvilat on tarkoitettu yli 15-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Jaspikseen voi tulla vaikka pelaamaan biljardia, pleikkareita ja shakkia, laulamaan karaokea tai hengaamaan muuten vain. Jaspis on päihteetön tila ja omien juomien tuominen on kielletty. Kahvilatuotteita ja välipalaa saa nuorten illoissa edullisin nuorisohinnoin. Kysy nuorten hinnat kassalta!

Täällä voi puhua!
Jaspiksessa voi jutella luottamuksellisesti ohjaajan kanssa, kun ahdistaa tai kaipaat muuten vain juttuseuraa. Nuorten illoissa työskentelee myös koulutettuja kokemusasiantuntijoita, jotka ovat päässeet voitolle huumeista tai mielenterveysongelmista. Voit sopia yksityiset ”kahvitreffit” kokemusasiantuntijan kanssa, jos kaipaat tukea mielenterveyteen tai päihdeongelmiin liittyen. Kysy lisää nuorteniltojen ohjaajilta tai ota yhteyttä täällä.

Osallistu toiminnan kehittämiseen!
Kehitämme harraste- ja vertaistukitoimintaa nuorten omien toiveiden pohjalta. Yhteydenottosivun kautta voit laittaa meille viestiä, jos sinulla on ideoita toiminnan kehittämiseen. Voit antaa palautetta myös suoraan nuorteniltojen vetäjille. Kerro myös, jos haluat olla vetämässä jotain kisaa tai toimintaa nuorten illassa.
Avustajille voidaan maksaa myös pieniä palkkioita.

Jaspiksen sählyvuorot
Miesten ja isojen poikien yhteinen sählyvuoro kokoontuu lauantaisin Aseman koululla klo 18-20.
Kysy lisää Eerolta ja kerro etukäteen, jos tarvitset lainaksi sählymailan p. 050 3777 773.

Musatoimintaa
Eri musiikkikokoonpanoilla on mahdollisuus saada harjoitusaikaa Jaspiksesta bändikerhon puitteissa. Jaspiksen soittimien käytöstä sovitaan erikseen. Nuorten iltoihin voidaan järjestää myös pienimuotoisia artisti- tai bändikeikkoja.