Jaspis

Kyltti 2015

Yhteistyökumppanit

Jaspis on aktiivinen paikallisen toiminnan kehittäjä useissa eri yhteistyöverkostoissa. Kehitämme muun muassa nuorisotoimintaa, nuorten palvelupolkua mielenterveys- ja päihdepalveluihin liittyen, vertaistukitoimintaa nuorille ja heidän läheisilleen, työllisyys- ja koulutusmahdollisuuksia sekä kaikenikäisten yhteisöllistä kohtaamispaikkatoimintaa ja yhteiskunnallista yrittäjyyttä.

Läheisimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat Haminan kaupungin nuoriso- ja hyvinvointipalvelut, Haminan seurakunta, Kaskpy ry, Haminan sinisatama, Ohjaamo, Ekami, Etsivä nuorisotyö, SPR, Kymsoten aikuissosiaalityö, Aikuiskoulutus Taitaja, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, monialainen työvoimapalvelu ja Haminan kaupungin työllisyysyksikkö. Muita kumppaneitamme ovat lisäksi ohjaamoverkosto, kumppanuustalo Hilma ja paikallinen yhdistysverkosto. Jaspis on myös Kehittyvä Hamina ry:n yhdistysjäsen. Valtakunnallisia kumppaneitamme ovat mm. raittiusyhdistysten kattojärjestö Raittiuden Ystävät ry ja Koulutus elämään -säätiö.

Osallistumme myös Sepra ry:n hallinnoimaan ESR-kumppanuuspöytään, mihin osallistuu Etelä-Kymenlaakson yhteisövaikuttajia. Tämä kuva on kumppanuuspöydän hankematkalta Irlantiin, missä käytiin tutustumassa St. Munchins Community Centeriin ja yhteiskunnallisen yrittämisen toimintamalliin Limerickissä. Mukana kumppanuuspöydässä Jaspiksen lisäksi Kotkan korttelikotiyhdistys, Yhteisötalo Messi, Klamilan kyläyhdistys, Kulttuuritalo Greippi, Pyhtään mopotalli ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.