Jaspiksen erikoiskahvit tulevat suomalaiselta pienpaahtimolta, Cafetoria Roasterylta, jolla on suora yhteys kahvintuottajiinsa eri puolilla maailmaa. Suuri osa kahveista ostetaan viljelijöiltä suoraan ilman välikäsiä. Kahvin käsittely aina paahtamisesta sen pakkaamiseen tehdään paahtimolla käsityönä ja pienissä erissä, mikä takaa kahvien korkean laadun ja tuoreuden.
Haluamme Jaspiksessa viedä laatuketjun loppuun asti: Jauhamme erikoiskahvien kahvipavut jokaiselle asiakkaalle erikseen. Jauhamisen ja “tamppaamisen” jälkeen kahvi uutetaan ja maito höyrystetään ECM:n ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla baristakoneella. Haluamme tarjota sinulle sinulle parhaan mahdollisen kahvinautinnon.
Luomua ja Reilua kauppaa
Cafetoria Roasteryn työntekijät matkustavat Suomesta kahviviljelmille vähintään kerran vuodessa. Panostamalla ystävyyteen ja läheisiin suhteisiin kahvintuottajien kanssa he voivat varmistaa, että sinunkin Jaspiksessa nauttimasi kahvi on tuotettu inhimillisissä olosuhteissa, sosiaalisesti kestävien ja ympäristöystävällisten arvojen mukaisesti.