Jaspis

Kyltti 2015
JÄSENEKSI


Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenenä tuet arvokasta työtä haminalaisten nuorten parissa. Jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoituksen toteutumista ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdessä teemme Jaspiksen toiminnasta osallistujien näköistä. Saat myös jäsenalennuksia Jaspiksen lounaskahvilasta.


Ilmoittaudu jäseneksi:

⦁ Täytä jäsenhakulomake Jaspiksessa tai sähköisenä tässä/alla (sähköinen jäsenhakulomake).
⦁ Maksa myös vuosimaksu 10 € (vuonna 2022) joko Jaspiksen kassalla tai tilisiirtona Raittiusseura Jaspis ry:n tilille: FI10 5506 0020 0392 18.
⦁ (Jäsenmaksusta voi anoa vapautusta taloudellisista syistä. Tälle löytyy oma kohtansa jäsenhakulomakkeessa. Vapautusta anotaan vuodeksi kerrallaan.)
⦁ Jäsenet saavat Jaspiksen kassalta vuosittain pienen jäsenkortin, joka oikeuttaa jäsenalennuksiin.

Muista kysyä Jaspiksen asiakkaana jäsentarjouksia!
Jatkuvina jäsentarjouksina ovat herkkuvohvelikahvit hintaan 6 €  ja pannukahvi santsikupilla 1 €.

Jäsenenä saat kutsun yhdistyksen vuosikokouksiin, jotka pidetään vuosittain helmi-maaliskuussa.
Lähetämme myös sähköisiä jäsenkirjeitä ajankohtaisista asioista noin 1-2 kertaa vuodessa. 

Raittiusseura Jaspis ry kuuluu valtakunnalliseen raittiusyhdistysten kattojärjestöön Raittiuden ystävät ry, jonka toimipaikka on Helsingissä.
Raittiusseura Jaspiksen jäsenet ovat automaattisesti valtakunnallisen järjestön henkilöjäseniä, ilman erillistä jäsenmaksua. 

Jaspiksen toiminnanjohtaja Hannah Honkanen on valtakunnallisen Raittiuden ystävät ry:n varapuheenjohtaja vuoden 2022 alusta lähtien.